Részvételi felhívás - az első körben csak helyi vállalkozóknak!

Részvételi felhívás - az első körben csak helyi vállalkozóknak!

2023-04-27 10:42

Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat az idén szeptember 23-24-énXXI. alkalommal rendezi meg a város legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai, hagyományőrző rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet. Jelszavaink a minőség és tradíció!


Mint minden évben így idén is szeretnénk az ország legkiválóbb kézműves mestereit felvonultatni rendezvényünkön. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a jelentkezési feltételek számos pontban megváltoztak, így kérjük, hogy kellő odafigyeléssel tanulmányozzák azt!
 
Első körben május 12-ig csak vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várjuk gasztró és kézműves kiállítók témakörben.
 
Az előjelentkezési időszakban a rendezvény szervezője a vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások részére 20% kedvezményt biztosít a részvételi díjból!
 
Jelentkezhetnek gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, őstermelők, egyéni vállalkozók, stb. – minden olyan vásári szolgáltató partner, akik rendelkeznek a tevékenységek ellátáshoz szükséges valamennyi engedéllyel, valamint vecsési székhellyel.
 
A jelentkező vásári szolgáltató partnerek közül a vásár lebonyolítói választják ki a rendezvényen megjelenők körét. 
 
Előnyt jelent az elbírálás során, ha 
- helyi alapanyagokból, helyi termelők által előállított terméket, szolgáltatást kínálnak; elárusító helyüket egyedi, látványos módon díszítik,
- interaktív programokat szerveznek,
- termékeik népszerűsítésére különféle promóciókat (pl. kóstoltatást) biztosítanak,
- hungarikumokat, tradicionális magyar élelmiszert, italokat kínálnak,
- különleges egyedi termékeket forgalmaznak, - káposztás ételeket forgalmaznak.
 
A részvételi felhívás és a jelentkezés feltételei az alábbi linken találhatók: 
 

További hírek