Vásárosok, Gasztrósok

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat 2024. szeptember 21-22-én, immáron 22. alkalommal rendezi meg a város legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai, hagyományőrző rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet.

Jelszavaink a minőség és tradíció!

Mint minden évben, idén is szeretnénk az ország legkiválóbb kézműves mestereit felvonultatni. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezési feltételek számos pontban megváltoztak, így kérjük, hogy kellő odafigyeléssel tanulmányozzák azt!

Jelentkezési időszak: 2024. május 17-től - május 31-ig

Információk a rendezvényről:
A rendezvény szervezője: Vecsés Közművelődéséért Alapítvány
A vásár lebonyolítója: Festival Full Service Hungary Kft. – 3528 Miskolc, Lajos Árpád u. 6-8. Információ: Baktai Erzsébet, tel.: 70/5641972 mail: baktai.erzsebet@festivalfsh.hu
Helyszín: Vecsés központi területe; „Epres” sétány (400as út melletti terület), illetve régi Ecseri út eleje

A fesztivál nyitvatartása:
- 2024. szeptember 21. szombat 09:00 – 2024. szeptember 22. vasárnap 01:00
- 2024. szeptember 22. vasárnap 09:00 – 21:00

Programok és színpad:
A korábbi években megszokott minőségben, a hazai könnyűzenei élet sztárjait felvonultató színvonalas zenei program; Vásári mulattatás (mozgó zenekarok, táncosok); káposztával kapcsolatos hagyományőrző programok, játszópark, egészségügyi szűrések várják az érdeklődőket. A savanyúságversenyre szombaton négy kategóriában várjuk a jelentkezőket. Megtekinthető a Tájház. A Káposztafeszt egyik leglátványosabb eleme a vasárnapi felvonulás. A XXII. Káposztafeszt részletes programját a Vecsési Tájékoztató augusztusi számában, valamint a rendezvény hivatalos weboldalán (www.vecsesikaposztafeszt.hu), illetve Facebook oldalán olvashatják. A jó hangulat garantált, mindenkit szeretettel várunk!

A jelentkezéshez szükséges letölthető dokumentumok:
részletes részvételi felhívás (speciális feltételek, előírások; részvételi díj; a Vásári Szolgáltató Partnerek tervezett összetétele) 
Részvételi adatlap
Vásári szabályzat
Telepítési terv

Várjuk jelentkezésüket!