Főzőverseny

Készítsük el a legfinomabb káposztás ételeket! 
Részvételi felhívás a XXII. Vecsési Káposztafeszt főzőversenyére

A 2024. szeptember 21-22-én megrendezésre kerülő XXII. Vecsési Káposztafeszten ismét két napon át mérhetik össze tudásukat a főzőversenyen résztvevő csapatok. Az elkészült ételeket szombaton és vasárnap is külön értékeli a zsűri.

Várjuk baráti társaságok, családok, munkahelyi csapatok és mindenki más jelentkezését, aki szívesen megmutatná főzőtudományát a Káposztafeszten is. 

Részvételi lap beérkezési határideje: 2024. augusztus 4.
Díjfizetési határidő: 2024. augusztus 31. 

A részvételi lap a csapatok részére INNEN letölthető.

A dokumentum adobe acrobat reader programmal számítógépen is kitölthető, a gyorsabb beérkezés érdekében kérjük a fozes@vecsesikaposztafeszt.hu e-mail címre visszaküldeni!

Résztvevő tudomásul veszi és aláírásával is megerősíti, hogy az általa bérelt helyen a Káposztafeszt ideje alatt csak és kizárólag a káposztát fő összetevőként tartalmazó főételt vagy levest készíthet, Résztvevőnként (csapatonként) maximum háromfélét. A főzni kívánt ételek receptjét (maximum 3 db) a jelentkezési lappal együtt kérjük leadni, a jelentkezési lap csak a receptekkel együtt érvényes. A fesztiválon csak a szervezők által jóváhagyott és jelentkezési lapon feltüntetett ételek készíthetők és kóstoltathatók. Egyéb sütemény, lángos, palacsinta, rétes, kolbász, pecsenye, pörkölt stb. készítése tilos, a csapat azonnali kizárását vonja maga után.