Mesés előadások lesznek a Bálint Ágnes Emlékházban

Mesés előadások lesznek a Bálint Ágnes Emlékházban

2017-09-19 18:53

Frakk, Mazsola, Kukori és Kotkoda és még számos más népszerű mese írójának egykori otthona, a Bálint Ágnes Emlékház is szeretettel várja látogatóit a Káposztafeszt idején. Szeptember 23-24-én a következő programok lesznek az Emlékház “Terasz-Színpadán”:


Szeptember 23. szombat 11 óra
FRAKK – színi előadás, Fogi Színháza
A televízióból ismert híres-nevezetes Frakk kutya, a ravasz Lukrécia és az együgyű Szerénke cica veszekedései, áskálódásai, kergetőzései színpadi előadás keretében.Szeptember 23. szombat 15 óra

GRIM/M/ASZOK – tárgyjáték, Figurina Bábszínház
Ebben a műsorban közönséges használati tárgyak adnak elő négy ismert Grimm-mesét („Hófehérke és a hét törpe”, „A nyúl meg a sün”, „Csipkerózsika”, „Piroska és a farkas”), bizonyítván, hogy a fantázia segítségével minden életre kelhet.Ez a műsor húsz éve a Figurina legsikeresebb előadása, amely számos rangos elismerést kapott idehaza és külföldön egyaránt. A Grim/m/aszok-at írta, rendezte, készítette és játssza a Figurina Blattner Géza-díjas alapítója: Siklósi Gábor Tangóharmonikán közreműködik: Orosz Erzsébet

Szeptember 24. vasárnap 11 óra
BOB ÉS BOBEK – győri Vaskakas bábszínház - kb. 45 perc
Az MTV műsorából ismert rajzfilmfigurák, a cilinderben lakó két kedves fehér nyuszi, Bob és Bobek kalandjai.A nyulacskák egyszer elvarázsolják varázslójukat, aminek az lesz a következménye, hogy kiesnek a cirkusz megszokott keretei közül. Nincs, aki törődjön velük, nincs, akitől enni kapjanak, ezért kénytelenek lesznek dolgozni menni. Igen ám, de milyen munkát vállaljanak? Mihez ért két kis bűvészkellék-nyuszi?

Szeptember 24. vasárnap 15 óra
EGYÜGYŰ MIHÓK népmese, vásári élő- és bábelőadásban - Ládafia Bábszínház, 40 perc
Mi tagadás, ez a Mihók igen lusta ember, legszívesebben egész nap csak aludna. Egészen addig, míg a felesége meg nem elégeli a nagy semmittevést, és el nem zavarja a háztól. Ténfereg Mihók a vakvilágban, és egyszer csak találkozik az ördöggel…Az előadások ingyenesek!

A Bálint Ágnes Emlékházban (Vecsés, Barcsai utca 1.) - ezeken kívül – kerti kisvasút, földalatti csúszda és az Emlékház kinti-benti játékai várják a gyerekeket, családokat.


/A kerti kisvasútra a jegy ára: 4 kör 100 Ft, az Emlékház látogatása pedig gyerekeknek: 350, felnőtteknek: 400 Ft/

További hírek