Vásárosok, Gasztrósok

Felhívás helyi vállalkozóknak

Mint minden évben, idén is igyekszünk az ország legkiválóbb kézműves mestereit felvonultatni a város legnagyobb eseményén. Június 16-ig – első körben - csak a vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várjuk a gasztro- és kézműves kiállítók közé.

Jelszavaink: minőség és tradíció. 

Jelentkezhetnek gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, őstermelők, vállalkozók, stb. – minden olyan vásári szolgáltatók, akik rendelkeznek a tevékenységek ellátáshoz szükséges valamennyi engedéllyel, valamint vecsési székhellyel.

A RENDEZVÉNY SZERVEZŐI A VECSÉSI SZÉKHELLYEL RENDELKEZŐ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KÉZMŰVES, KERESKEDŐ SZEGMENSBEN 50%, GASZTRONÓMIAI TERÜLETEN 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍT A RÉSZVÉTELI DÍJBÓL!

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:

Festival Full Service Hungary Kft. – 3565 Tiszalúc, Alkotmány út 87. Gáspár Zoltán tel.: 70/313-98-64 mail:  gaspar.zoltan@festivalfsh.hu

A jelentkezési lap, a teljes részvételi felhívás, valamint a vásári szabályzat és a telepítési terv a szavakra kattintva letölthető.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a jelentkezési feltételek számos pontban megváltoztak, így kérjük, hogy kellő odafigyeléssel tanulmányozzák azt.

Várjuk jelentkezésüket!