Vásárosok, Gasztrósok

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat az idén szeptember 21-22-én XIX. alkalommal rendezi meg a város legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai, hagyományőrző rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet.

Jelszavaink a minőség és tradíció!

A rendezvény előkészületei már kora tavasszal elkezdődtek, a vendéglátók és kézműves kiállítók jelentkezéseinek elbírálása jelenleg még folyamatban van. Mint minden évben így idén is szeretnénk az ország legkiválóbb kézműves mestereit felvonultatni rendezvényünkön.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a jelentkezési feltételek számos pontban megváltoztak, így kérjük, hogy kellő odafigyeléssel tanulmányozzák azt. 

Információk a rendezvényről:

A rendezvény szervezője: Vecsés Közművelődéséért Alapítvány

A vásár lebonyolítja: Festival Full Service Hungary Kft. – 3565 Tiszalúc, Alkotmány út 87/A Gáspár Zoltán tel.: 70/313-98-64 mail: gaspar.zoltan@festivalfsh.hu

Helyszín: Vecsés központi területe; „Epres” sétány (400as út melletti terület), illetve régi Ecseri út eleje

A fesztivál nyitva tartása:
2019. szeptember 21. szombat 09:00 – 23:00
2019. szeptember 22. vasárnap 09:00 – 23:00

Programok és színpad: Könnyűzenei koncertek (Döbrentey Ildikó – Gryllus Vilmos – Levente Péter: VARÁZS-ÓRA; Brunner Zenekar; Kaláka, Osztálytalálkozó - -Legnagyobb hazai sztárokkal: Dj Thomx EóWarm Up Show; Cory (Happy Gnag); Dj Dominique; Korda György és Balázs Klári; Groovehouse; Csordás Tibi (Ex-Fiesta); Animal Cannibals; Burai Krisztián; Bárány Attila; Dj Stuka; vásári mulattatás (mozgó zenekarok, táncosok); káposztával kapcsolatos hagyományőrző programok. Népi játszópark, egészségügyi szűrések. A savanyúság versenyre szombaton 4 kategóriában várjuk a jelentkezőket. A Káposztafeszt helyszínén Frühwirth Mihály helytörténeti kiállítása is megtekinthető lesz. A gyermekes családok ismét eljuthatnak a Bálint Ágnes Emlékházhoz, ahol gyermekprogramok várják őket. Megtekinthető a Tájház. A Káposztafeszt egyik leglátványosabb eleme a vasárnapi felvonulás. A XIX. Káposztafeszt részletes programját a Vecsési Tájékoztató augusztusi számában, valamint a rendezvény hivatalos weboldalán (www.vecsesikaposztafeszt.hu), Facebook oldalán olvashatják. Mindenkit szeretettel várunk, mert a jó hangulat garantált.)

A rendezvény népszerűsítése: Sajtóközlemények, folyamatos tájékoztatás a rendezvény előtt és a rendezvény alatt print és online kommunikáció. Online kommunikáció a weboldalon (www.vecsesikaposztafeszt.hu) és facebook kampány. Helyi és országos rádió spotok, riportok. Programfüzet.

Jelentkezők köre: Jelentkezhetnek gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, őstermelők, egyéni vállalkozók, stb. – minden olyan vásári szolgáltató partner, akik rendelkeznek a tevékenységek ellátáshoz szükséges valamennyi engedéllyel.

Jelentkezés célja: A rendezvényen való részvételi jogosultság megszerzése.

Jelentkezés tartalma:
- kitöltött jelentkezési adatlap (elektronikusan – .doc, .docx formátumban) - a forgalmazott termékek megnevezése, árlistája, fényképek a termékekről és az árusítás megjelenéséről (elektronikusan – .doc, .docx, .jpg formátumban)
- fényképek a saját installációról és rövid leírás a műszaki paramétereiről (elektronikusan – .doc, .docx, .jpg formátumban)

Jelentkezés, elbírálása:
A jelentkező vásári szolgáltató partnerek közül a vásár lebonyolítói választják ki a rendezvényen megjelenők körét.

Előnyt jelent az elbírálás során, ha
- helyi alapanyagokból, helyi termelők által előállított terméket, szolgáltatást kínálnak; elárusító helyüket egyedi, látványos módon díszítik,
- interaktív programokat szerveznek,
- termékeik népszerűsítésére különféle promóciókat (pl. kóstoltatást) biztosítanak,
- hungarikumokat, tradicionális magyar élelmiszert, italokat kínálnak,
- különleges egyedi termékeket forgalmaznak,
- káposztás ételeket forgalmaznak.

A jelentkezés benyújtásának módja:
A http://www.vecsesikaposztafeszt.hu/ portálról letöltött, vagy elektronikus levélben igényelt/elküldött „Részvételi adatlap” és kötelező mellékleteinek kitöltése és Gáspár Zoltán gaspar.zoltan@festivalfsh.hu e-mail címre való elküldése.

A vásárral kapcsolatos releváns határidők:
Vecsési Székhellyel rendelkező Vásári Szolgáltató Partnerek előjelentkezése 2019.04.16 – 06.07.
Jelentkezési időszak: 2019.06.08. – 06.26.
Utójelentkezési időszak: 2019.06.27. – 07.03.
Jelentkezések elbírálása: 2019.07.06-ig
Szerződéskötési időszak: 2019.07.10-ig
Részvételi díj fizetési határideje: 2019.07.23.
Bepakolás kezdete: 2019. szeptember 20. 12:00
Vásár nyitása: 2019. szeptember 21. 09:00
Vásár zárása: 2019. szeptember 22. 22:00

Elérhetőségeink, információk:
A vásárral kapcsolatban: Festival Full Service Hungary Kft. (Festival FSH) – 3565 Tiszalúc, Alkotmány út 87/A Gáspár Zoltán tel.: 70/313-98-64 mail: gaspar.zoltan@festivalfsh.hu
A rendezvénnyel kapcsolatban: Vecsés Közművelődéséért Alapítvány – 2220 Vecsés, Telepi 43. iroda@vecsesikaposztafeszt.hu

A jelentkezéshez szükséges letölthető dokumentumok:
A részletes részvételi felhívás (speciális feltételek, előírások; részvételi díj; a Vásári Szolgáltató Partnerek tervezett összetétele)
Részvételi adatlap
Vásári szabályzat
Telepítési terv

Várjuk jelentkezésüket!