Főzőverseny

Kalandozzunk együtt a káposztás finomságok világában!

A 2021. szeptember 25-26-ra tervezett XX. Vecsési Káposztafeszten idén is két napon át mérhetik össze tudásukat a főzőversenyen résztvevő csapatok. Az elkészült ételeket szombaton és vasárnap is külön értékeli a zsűri. (A feszt megtartásáról szóló, a Káposztafeszt Szervezőbizottsága által kiadott közlemény ITT olvasható.)

Várjuk baráti társaságok, családok, munkahelyi csapatok és mindenki más jelentkezését, aki szívesen megmutatná főzőtudományát a Káposztafeszten is! 

Jelentkezési lap INNEN letölthető.

Részvételi lap beérkezési határideje: 2021. augusztus 15.
Díjfizetési határidő: 2021. augusztus 31.

A dokumentum adobe acrobat reader programmal számítógépen is kitölthető, a gyorsabb beérkezés érdekében kérjük a fozes@vecsesikaposztafeszt.hu e-mail címre visszaküldeni!

A jelentkező csapat tudomásul veszi és aláírásával is megerősíti, hogy az általa bérelt helyen a Káposztafeszt ideje alatt csak és kizárólag káposztát tartalmazó főételt vagy levest készíthet. Egyéb sütemény, lángos, palacsinta, rétes, kolbász, pecsenye stb. készítése/árusítása tilos, a tevékeny felfüggesztése mellett, a csapat azonnali kizárását vonja maga után.