Felvonulás

Az elmúlt években már a Káposztafeszt hagyományává vált a felvonulás, ami vasárnap délelőtt, a Szentmise és terményáldás után kerül megrendezésre. A felvonuláson vecsési óvodás, iskolás csoportok, különböző egyesületek (tánccsoportok, kórusok,  nyugdíjas klubok, baráti társaságok), zenekarok és vendégelőadók vesznek részt. 

A menet a Falusi Ó-Plébánia Templomtól indul a rendezvény helyszínére, az Epresbe kb. 12.15 perckorA felvonuló csapatoknak a rendezvény helyszínén, a nagyszínpad előtt lehetőségük van megmutatni magukat a pontozó zsűrinek, akik értékelik az egyes csapatokat kreativitás, ötletesség, kivitelezés szempontjából. Az eredményeket a felvonulás után a szervezők összesítik, és különböző korcsoportokban I., II. és III. helyezettek kerülnek kihirdetésre. A helyezésért járó díjakat a vasárnap délutáni eredményhirdetésen adjuk át.

A felvonuláson bárki részt vehet, aki szándékát előre jelzi a megadott elérhetőségeken. Jelentkezésnél szükség van az alábbi információkra:

      - a kapcsolattartó nevére és elérhetőségére,
      - a felvonulás módjára (traktor, autó, bicikli, egyéb jármű/gyalogos),
      - a felvonulók létszámára
      - rövid (4-5 mondatos) ismertetőre a felvonuló csoportról.

A felvonulás sorrendjét a szervezők határozzák meg, minden résztvevő legkésőbb szeptember elejéig tájékoztatást kap arról, hogy pontosan hol kell gyülekeznie.
Jelentkezni a személyesen a Róder Imre Városi Könyvtárban (2220 Vecsés, Telepi út 43.), vagy a lenti e-mail címen lehet.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15.

További információ, jelentkezés:
Vadászi Mária - Mobil: +3630/668-5500
E-mail: vadaszi19@gmail.com