Megközelíthetőség

A XVIII. Vecsési Káposztafeszt térképe:

A térkép nagyobb méretben megtekinthető IDE kattintva!

A Káposztafeszt helyszíne az „Epres” , melyet a vecsésiek  az itt található öreg Eperfasorról neveztek el.  Ez a terület a Fő út mellett található az Ecseri utca és a Város utca közötti szakaszon.

Gépjárművel érkező vendégeink számára a rendezvény közvetlen szomszédságában parkoló a rendezvénytől 5 perc sétára kerül kialakításra. A megközelítést a Fő útról táblák segítik.
A rendezvényen érvényes forgalmi korlátozások miatt célszerű vendégeinknek elsősorban a tömegközlekedés eszközeit választani.

A rendezvény tömegközlekedéssel való megközelítésére a Volánbusz, valamint a Máv-Start járatait javasoljuk. A fesztet a Volánbusz 580-581 jelzésű járatai közvetlenül érintik, az S50-es személyvonattal érkezőknek Vecsés-Kertekalja megállónál érdemes leszállni.

Budapest irányából a 200E jelzésű BKV busszal is megközelíthető a rendezvény, Vecsés-nyugat megállótól 20-25 perc sétára található a központi helyszín.

Mozgáskorlátozott vendégeink részére a rendezvény teljes ideje alatt, valamennyi helyszínen behajtási lehetőséget, valamint a közelben erre a célra kijelölt parkolóhelyet is biztosítunk. A visszaélések elkerülése, valamint a felmerülő egyedi igények zavartalan biztosítása érdekében a központi elérhetőségeink valamelyikén –javasoljuk az e-mailt– mindenképpen szíveskedjenek kollégánkkal felvenni a kapcsolatot. Együttműködésüket köszönjük.

A parkolás 2018-ban ingyenes!

A gépjárművekben hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, a területen őrzés nincs!

A környező utcákban történő parkolásra nincs lehetőség, a szabálytalan gépjárműveket a rendőrség ellenőrzi, ha szükséges intézkedik.